Yassıköy Belediye Başkanı Önder Açılışa Doğmuyor

Yassıköy Belediye Başkanı Önder Açılışa Doğmuyor
Yassıköy Belediye Başkanı Önder Açılışa Doğmuyor
Yassıköy Belediye Başkanı Önder Açılışa Doğmuyor

Susurköy Belediye binası önünde gerçekleştirilen açılış törenine başta Yassıköy Belediye Başkanı Önder Mümin olmak üzere, belediye başkan yardımcıları Oktay Yaluç, Mümin Mümin, Yusuf Yusuf, Salim Hüseyin, Rodop Milletvekili İlhan Ahmet, Doğu Makedonya Trakya Eyalet Başkan Yardımcısı Cihan İmamoğlu, Kozlukebir Belediyesi Meclis Başkanı Rukiye Rızgıç, eski Susurköy Belediye Başkanı Mustafa Mustafaoğlu, Din Görevlileri Derneği Başkanı Sadık Sadık ve belediye sakinleri katıldı.

Açılış öncesi, Susurköy İmam Hatibi Ahmet Deli Bekir, Kur'an-ı Kerim okudu.

Daha sonra protokol konuşmalarına geçilerek ilk sözü Rodop Milletvekili İlhan Ahmet aldı. Açılışı yapılan yeni Susurköy Belediye binasının bütün vatandaşlara daha iyi hizmet vereceğini belirten milletvekili Ahmet, “Biz Meclis olarak bütün alanlarda Yassıköy Belediyesine destek veriyoruz. Narlıköy Köprüsünün yapımı için de destek veriyoruz. Köprünün inşaası halinde, bu bölge halkına soluk verecek. Bütün çalışmaların bölge halkının yararına olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Eyalet Başkan Yardımcısı Cihan İmamoğlu, açılışa davet eden Yassıköy Belediye Başkanı Önder Mümin’e teşekkür etti. Yeni Susurköy Belediye binasının açılmasıyla birlikte bölge halkına daha iyi bir hizmet sunulacağını kaydeden İmamoğlu, “Doğu Makedonya Trakya Eyaleti olarak, bizler her zaman Yassıköy Belediyesinin yanındayız. Bu ve benzer projelerin yapımında herkese güç ve kuvvet diliyor, başkan Önder Mümin ve ekibini tebrik ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Kozlukebir Belediyesi Meclis Başkanı Rukiye Rızgıç, açılışa davet eden belediye başkanı Önder Mümin ve ekibine teşekkür etti. Açılış törenine Kozlukebir Belediye Başkanı Rıdvan Ahmet’i ve Kozlukebir belediyesini temsilen katıldığını söyleyen meclis başkanı Rızgıç, açılışı gerçekleştirilen bu yapının bölge halkı için çok iyi bir hizmet olduğunu ve projeden dolayı belediye yönetimini tebrik etti.

Daha sonra Yassıköy Belediye Başkanı Önder Mümin bir konuşma yaptı. Başkan Mümin konuşmasında, bugüne kadar belediye olarak yaptıkları faaliyetleri anlatarak Susurköy Belediye Binasını bölge halkının hizmetine kazandırmış olmaktan büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Daha sonra başkan Önder Mümin, 2020-2021 icraat raporunu okuyarak açılışa katılan vatandaşlara teşekkür etti.

Aydın'da Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına geri itilen düzensiz göçmenler kurtarıldı
Önceki Aydın'da Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına geri itilen düzensiz göçmenler kurtarıldı
İş insanı Mustafa Sayın’dan Ramazan Sönmez’e ziyaret
Sonraki İş insanı Mustafa Sayın’dan Ramazan Sönmez’e ziyaret