Yassıköy Belediye Başkanı Av. Önder Mümin, kültür dernekleriyle bir araya geldi

Yassıköy Belediye Başkanı Av. Önder Mümin, kültür dernekleriyle bir araya geldi

Yassıköy Kadınlar Derneği Başkanı Kinezou Dora, Büyük Müsellim Kültür ve Folklor Derneği Başkanı Özlem Hüseyin ve Genel Sekreteri Ramadan Abdurrahman, Balabanköy Kültür Derneği Başkanı Tsiliggiris Aleksandros, Bekirli Kültür Derneği Başkanı İbrahim Duban, Lepeniotis Karakaçanlar Derneği Başkanı Giorgos Bikos, Ortacı Kadınlar Peyzaj, Kültür ve Folklor Derneği Başkanı Gevreki Dialekti,  Sasallı – Karapınar Kültür Derneği Başkanı Doropoulou Dimitra ve Genel Sekreteri Olga Resta-Katranci, Palazlı Kadınlar Derneği Başkanı Kapoula Lina ile bir araya gelen Yassıköy Belediye Başkanı Av. Önder Mümin, birlik, beraberlik, saygı ve hoşgörünün önemine vurgu yaptı.

Yassıköy Belediyesi’nin çok kültürlülüğüne dikkat çeken Başkan Av. Önder Mümin, “Birlik, beraberlik, saygı, hoşgörü çerçevesinde, gelecek planlarımızı, ortak etkinliklerimizi değerlendireceğiz.”diye konuştu.

Yassıköy Belediyesi Meclis Başkanı Mehmet Mehmet ve Kültür, Eğitim ve Spordan Sorumlu Başkan Yardımcısı Salim Hüseyin toplantıda hazır bulundu.

Yunanistan’da dernekleşme özgürlüğüne karşı yapılan haksızlıklara Avrupa Hür İttifakı’ndan tepki
Önceki Yunanistan’da dernekleşme özgürlüğüne karşı yapılan haksızlıklara Avrupa Hür İttifakı’ndan tepki
Gülseven Halı: Avrupa'nın Çeşitli Ülkelerinde Camilere Renk Katıyor
Sonraki Gülseven Halı: Avrupa'nın Çeşitli Ülkelerinde Camilere Renk Katıyor