Türkiye Maarif Vakfı’ndan 25-26 Kasım’da “İstanbul Eğitim Zirvesi”

Türkiye Maarif Vakfı’ndan 25-26 Kasım’da “İstanbul Eğitim Zirvesi”

Türkiye Maarif Vakfı, 'Eğitimde Yeni Trendler ve Dönüşüm' temasıyla 25-26 Kasım’da çevrimiçi “İstanbul Eğitim Zirvesi” gerçekleştirecek.

Vakıf tarafından yapılan açıklamaya göre, dünyanın dört bir yanında eğitim sektöründe yaşanan gelişmeleri kapsayan ve farklı ülkelerden deneyimlerin paylaşılmasına olanak tanıyan küresel bir çerçeve oluşturulacaktır.

Farklı zeminlerde tartışma ve öğrenme fırsatlarının olacakğı zirvede, üst düzey oturumunda, Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Mahmut Özer ve farklı ülke eğitim bakanlarının katılımlarıyla ‘Eğitimde Yeni Eğilimler’ konusu müzakere edilecektir.

Takip eden altı panel, eğitim eğilimleri ve dönüşümüne ilişkin genel temanın farklı yönlerini tartışmak üzere dünyanın öden gelen girişimcilerini, akademisyenlerini ve alan uzmanlarını ağırlayacaktır.

İstanbul Eğitim Zirvesi’nin açılış konuşmaları, teşrifleriyle zirveyi onurlandıracak olan Türkiye Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye Maarif Vakfı Başkanı Sayın Prof. Dr. Birol Akgün tarafından yapılacaktır.

Panellerde, Dijitalleşmenin Eğitime Etkisi, Müfredatın Uluslararasılaştırılması, Eğitimin Geleceği, Eğitimin Yeniden Tasarlanması, Eğitim ve Toplumsal Adalet, Eğitim ve Kalkınma konuları tartışılacaktır. Ayrıca çeşitli ülkelerdeki Maarif Okullarından derlenen ‘Eğitimde İyi Örnekler’ videoları sanal sergi olarak paylaşılacak ve eğitimdeki yeniliklerin takip edildiği içerikler sunulacaktır.

Katılım ücretsiz
Zirveye katılım ücretsiz olacak ve katılımcılara sertifika verilecek. İstanbul Eğitim Zirvesine katılım ve kayıt olmak için: www.istanbuleducationsummit.com

Otobüs kazasında ölen kardeşimiz için bizimde canımız yandı
Önceki Otobüs kazasında ölen kardeşimiz için bizimde canımız yandı
Berlin Büyükelçisi Şen, Solingen'deki yangında yaşamını yitirenlerin yakınlarını ziyaret etti
Sonraki Berlin Büyükelçisi Şen, Solingen'deki yangında yaşamını yitirenlerin yakınlarını ziyaret etti