Şehidimiz Mustafa Cambaz’ın Babası vefat etti

Şehidimiz Mustafa Cambaz’ın Babası vefat etti
Şehidimiz Mustafa Cambaz’ın Babası vefat etti

2016 yılında Türkiye’de 15 Temmuz gecesi Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) Paralel Devlet Yapılanması (PDY) tarafından düzenlenen hain darbe girişimi sırasında şehit olan Yeni Şafak gazetesinin foto muhabiri Batı Trakyalı Mustafa Cambaz’ın babası Ahmet Cambaz 5 Ekim Salı günü, Rodop ili Kozlukebir Belediyesine bağlı Menetler köyünde yaşadığı evde hayatını kaybetti.

Uzun süredir sağlık problemleri yaşayan ve evinde tedavi gören 88 yaşındaki Mustafa Cambaz’ın cenazesi aynı gün, Menetler köyünde ikindi namazından sonra toprağa verilecek.

Dedesini vefatından önce görmek üzere Batı Trakya’ya gelmek için Yunanistan’ın İstanbul Başkonsolosluğunda vize işlemleriyle oldukça boğuşan ve neticede Türkiye’den gelen Alpaslan Cambaz, twitter hesabından şu paylaşımı yaptı:

“Geldiğimiz gecenin sabahına daha önce açamadığı gözünü de açtı. Hoş geldin dedi, oturttu kendini. Şaşırdı buradakiler. Takatı yettiğince 1 saat kadar konuşabildik. Bununla teselli buluyoruz. Sonrasında hep uyudu ve bugün kuş gibi teslim etti ruhunu. Rahmet olsun.”

Alpaslan Cambaz 29 Eylül tarihinde yine twitter’da şu paylaşımda bulunmuştu:

“Dedem ölmek üzere ve son kez görmek için beni sayıklıyor. Vize başvuru sırasında hepsini anlatmama rağmen ret verdiler. Başkonsolosa Yunanca mektup yazıp gönderdim, olmadı. Aşılmıyor lanet engeller, lanet bürokrasi. Köyden gelen son fotoğraf bana artık Meriç’ten geçmemi söylüyor.”

Dünyanın en büyük yolcu uçağı İstanbul‘a indi
Önceki Dünyanın en büyük yolcu uçağı İstanbul‘a indi
Köln Başkonsolosu Kaya'dan “Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş” kampanyasına destek
Sonraki Köln Başkonsolosu Kaya'dan “Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş” kampanyasına destek