Özbekistan'da dostluk ve kardeşlik fidanı dikildi

Özbekistan'da dostluk ve kardeşlik fidanı dikildi

Diyanet İşleri Türk İslam Birliği’ne (DİTİB), “Sana ihtiyacı olan kardeşlerin var” temasıyla Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) işbirliğiyle yürütütüğü Ramazan gıda yardımlarını kapsamında Özbekistan’da bulunan gönüllü heyet dostluk ve kardeşlik anısına fidan dikti.

Özbekistan Müslümanları İdari Vakfı tarafından düzenlenen etkinliğe katılan TDV Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Eğinç, DİB Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Yaygın Din Eğitimi Daire Başkanı Sedide Akbulut, Özbekistan eski Din Hizmetleri Müşaviri İbrahim Gemici, DİTİB Özel Kalem ve Koordinasyon Müdürü Alaattin Salçık ve DİTİB medya ve halkla ilişkiler sorumlusu Ercüment Aydın, vakıf başkan vekili İkrom Akhmedov, başkan yardımcısı Muzaffer Salomov ile vakıf yöneticileri tarafından karşılandı.

Özbekistan Müslümanları İdari Vakfı tarafından Süzük Ata Külliyesi'nde yeşillendirme çalışmaları kapsamında mavi ladin ağacı fidanı dikimi gerçekleştirildi.

Süzük Ata Külliyesi bahçesine, TDV Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Eğinç, DİTİB Özel Kalem ve Koordinasyon Müdürü Alaattin Salçık ve DİTİB medya ve halkla ilişkiler sorumlusu Ercüment Aydın, iki ülkenin dostluğu ve kardeşliği anısına fidan dikti.

Günün anısına Özbekistan Müslümanları İdari Vakfı tarafından DİTİB ve TDV’ye plaket ve heyete Süzük Ata Külliyesi tablosu hediye edildi.

Ercüment Aydın / Özbekistan

DİTİB ve TDV, Özbekistan'da Ramazan gıda yardımlarını tamamladı
Önceki DİTİB ve TDV, Özbekistan'da Ramazan gıda yardımlarını tamamladı
DİTİB Köln Bölge Veliler Birliği'nden çocuklara özel Ramazan yarışması
Sonraki DİTİB Köln Bölge Veliler Birliği'nden çocuklara özel Ramazan yarışması