Mehmetoğlu ailesine bir yardım eli de sen uzat!

Mehmetoğlu ailesine bir yardım eli de sen uzat!

İskeçe’nin ova bölgesindeki Türklerin oluşturduğu “ovalilar.org” internet sitesi, İnhanlı köyünde ailesiyle birlikte yaşayan ve çok ciddi geçim sıkıntısı çeken Erdinç Mehmetoğlu’nun evinin onarılması için kampanya başlattı. 

İşsiz olan ve sağlık sorunları da yaşayan Erdinç Mehmetoğlu, geçimini kendi köyünde ve civar köylerdeki vatandaşların tarla ve bahçe işlerine giderek sağlıyor. Evli olan Erdinç Mehmetoğlu’nun 3 yaşında bir kız çocuğu var. 

ovalilar.org” sitesinin başlattığı kampanya ile Mehmetoğlu ailesinin son derece kötü durumda olan evlerinin onarılması amaçlanıyor. Kampanya duyurusunun yapıldığı internet sitesinde soydaş ailenin ikamet ettiği evin 5 yıl önceki hali ile mevcut durumunu gösteren fotoğraflara da yer verildi. 

Yardım kampanyasını başlatan sitede konuyla ilgili olarak yapılan açıklama şöyle: 

“Köylümüz Erdinç Mehmetoğlu'nun evinin tamir, tadilat ve yenilenmesi için her türlü desteğinizi bekliyoruz. Evin çatısının komple yenilenmesi, iç ve dış sıvanın yapılması, iç ve dış cephe için boya, kapı ve camların yenilenmesi. Mutfağın komple yenilenmesi, beyaz eşyanın yenilenmesi ve yatak ile koltuk takımının komple yenilenmesi. Çocuk odasının oluşturulması, giyim ve benzeri alanlardaki ihtiyaçların giderilmesi hususunda yardımlarınızı bekliyoruz.” 

Kampanya ile ilgili link ise şöyle: http://ovalilar.com/erdincmehmetoglu/

Almanya’da maymun çiçeği virüsü tespit edilenlere 21 günlük karantina
Önceki Almanya’da maymun çiçeği virüsü tespit edilenlere 21 günlük karantina
Başbakan Weil, Müslümanların topluma katkılarından memnuniyet duyduklarını ifade etti
Sonraki Başbakan Weil, Müslümanların topluma katkılarından memnuniyet duyduklarını ifade etti