Lebara şimdi çok daha esnek!

Lebara şimdi çok daha esnek!
Lebara şimdi çok daha esnek!

3 Mayıs 2021’den itibaren geçerli olmak üzere Lebara’nın Komplett Tarifelerine (Komplett S, Komplett S World, Komplett S Flat, Komplett M, Komplett L, Komplett XL ve Komplett XXL) dört güçlü Türkiye seçeneği eklendi. 

Bu dört güçlü Türkiye seçeneği ile Lebara kullanıcıları Almanya tüm hatlar

Avrupa Birligi dahil 50 ülke tüm hat aramalar ile Türkiye sabit hat aramalarıTürkiye mobil aramaları (ihtiyaca göre 20 dakika veya 60 dakika seçeneği dahilinde) ve 20 GB’a varan internet kullanımına sahip olabilecekler. 

İhtiyaçlarına göre istedikleri tarifeyi birçok seçenek arasından alabilecek olan Lebara müşterileri böylelikle gerek Türkiye’deki gerekse dünyanın dört bir yanındaki sevdikleriyle uygun fiyata görüşme yapabilecekler 

r. Ayrica Lebara’nın yeni müşterilerine sunduğu ekstra internet hediyesiyle hem son dönemde artan mobil internet ihtiyaçlarını karşılayabilecekler hem de tüm anlarını sevdikleriyle daha özgürce paylaşabilecekler.

Üstelik bu hizmetlerden Almanya”nin en iyi D-Netz kalitesi ve LTE hızıyla hem de herhangi bir sözleşme yükümlülüğü olmaksızın faydalanabilecekler.

Dört güçlü Türkiye Seçeneği:

  1. YENİ: Türkei Mobile 20 – Sadece 1 Euro ilave ödeme ile;

Lebara müşterileri, istedikleri bir Komplett tarifesine sadece 1 Euro ilave ödeme yaparak Türkiye 20 dakika mobil aramalarını da dahil edebilirler. (Bu tarife 4 hafta için geçerlidir. 31.12.2021 tarihine kadar 1,49 € yerine sadece 1 € / 4 hafta)

  1. YENİ: Türkei Mobile 60 – Sadece 3,99 Euro ilave ödeme ile;

Lebara müşterileri, istedikleri bir Komplett tarifesine sadece 3,99 Euro ilave ödeme yaparak Türkiye 60 dakika mobil aramalarını da dahil edebilirler. (Bu tarife 4 hafta için geçerlidir).

3- Türkei Data Pass S - Türkiye’de 1 GB İnternet Kullanımı 

Lebara müşterileri sadece 9,99 €’ya Türkiye’de kullanabilecekleri 1 GB internete sahip olabilirler. 31.12.2021 tarihine kadar geçerli olan bu kampanya Lebara”nin sadece Komplett tarifeli müşterilerine özeldir. (Bu paket 4 hafta icin geçerlidir).

4- Türkei Data Pass M – Türkiye’de 1,5 yerine 2 GB İnternet Kullanımı

Lebara müşterileri sadece 14,99 €’ya Türkiye’de kullanabilecekleri 1,5 GB yerine 2 GB internete sahip olabilirler. 31.12.2021 tarihine kadar geçerli olan bu kampanya Lebara’nin sadece Komplett tarifeli (Komplett S ve Komplett S World hariç) müşterilerine özeldir. (Bu paket 4 hafta icin geçerlidir).

Yeni Müşteri Hediye İnternet Kampanyası : 

Lebara müşterileri, 30 Haziran 2021’e kadar Komplett tarifelerine ek olarak alacakları Türkiye mobil dakikaları ile 1 GB’tan 5 GB’a kadar uzanan hediye internet avantajlarından da yararlanabilecekler.

Türkiye’de Arama Fiyatları

Lebara Komplett tarifeli müşterileri, Türkiye’ye yapacakları ziyaretlerde de başka hiçbir işlem yapmaya gerek kalmadan telefon hatlarını kullanmaya devam edebileceklerdir. 31.12.2021’e kadar devam edecek bu kampanyanın detayları ise şöyledir:

  • 19 ct / dakika gelen ve giden aramalar (Türkiye ve Almanya)
  • 19 ct / SMS giden SMS (Türkiye ve Almanya)
  • 2,99 € /100 MB Türkiye’de internet kullanımı

Tüm tarifelere 3 Mayıs 2021’den itibaren seçkin Lebara bayilerimizden ve www.lebara-turkiye.de’ den ulaşılabilir.

Lebara Hakkında: Almanya'daki Global Vatandaşlar için Ön Ödemeli Telefon Kartı

Lebara, aileleri, arkadaşları, meslektaşları ve iş ortakları bircok farklı ülkede bulunan insanlar için evrensel bir marka olarak onların sınırlar, nesiller ve kültürler arasında bağlantıda kalmalarına yardımcı oluyor. 2001 yılında kurulan Lebara Group, geçtiğimiz birkaç yıl içinde beş Avrupa ülkesinde yerleşik bir telekomünikasyon sağlayıcısı haline geldi. Lebara'nın ürünlerinin anlaşılması kolay ve çok rekabetçi fiyatlara sahip olması, müşterilerinin farkli ülkelerde yaşayan aileleri ve arkadaşları ile iletişimini her zamankinden daha basit ve daha ucuz bir şekilde sağlıyor. Lebara Almanya’da , özellikle diğer ülkelere uygun fiyatlı aramalar yapmak için hazırlanmış ön ödemeli SIM kartlarını sözleşme yükümlülüğü olmaksızın sunmaktadir. Müşteriler ihtiyaç ve isteklerine göre, farkli alternatiflere sahip aylik Allnet-Flat tarifeler ve internet içeren paketler arasından seçim yapıp satın alabilirler.

Kupa Başkan için hastaneye geldi
Önceki Kupa Başkan için hastaneye geldi
Bursa'da Av. Hakan Çavuşoğlu ve Av. Nurullah Murat'ın Hukuk Bürosu açıldı
Sonraki Bursa'da Av. Hakan Çavuşoğlu ve Av. Nurullah Murat'ın Hukuk Bürosu açıldı