KT Bank’tan Finansman Müjdesi

KT Bank’tan Finansman Müjdesi
KT Bank’tan Finansman Müjdesi

“Yeni aracınız için dijital finansman desteği KT Bank’tan”, Almanya’nın En Avantajlı Araç Finansmanlarından Biri

 Almanya’da 2015’ten itibaren hizmet veren KT Bank AG, geniş ürün ve hizmet yelpazesini güvenle sunmaya devam etmektedir. Berlin, Frankfurt, Mannheim, Köln ve Münih’te şubeleri bulunan KT Bank AG, teknolojik çözümleri ile Almanya’nın tamamında müşterilerine hizmet sunuyor. KT Bank Mobil Şube ücretsiz cari hesabı, döviz hesabı ve saniyeler içinde alım & satım yapılabilen altın hesabı açmaya ve yönetmeye olanak sağlıyor. Böylece KT Bank müşterileri şubeye gitmeden diledikleri zaman ve diledikleri yerden hızlı ve güvenli bir şekilde hesap açabiliyor, para transferi ve döviz işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirebiliyor. Tüm bu ürün ve hizmetlerin yanında KT Bank online başvuru ile yepyeni bir hizmet daha sunuyor: Almanya'nın en avantajlı ve hızlı sonuç üreten ürünlerinden olan Dijital Araç Finansmanı.

100 Aya varan taksit imkânı ile araç almak mümkün!

KT Bank AG, hızlı ve konforlu bir yaşam için yeni araç almak veya aracını yenilemek isteyen herkese uygun fiyatlar ile araç finansmanı sunuyor. Dijital Araç Finansmanı ile satın almak istediğiniz araç için 50.000 Euro'ya kadar finansman desteğinden 100 aya varan taksit imkânı ile faydalanabilir, sıfır veya ikinci el araç sahibi olabilirsiniz. Finansman kolaylığı ile yeni aracınıza sahip olurken birikimlerinizi harcamadan uygun taksitlerle ve katılım bankacılığı prensiplerine uygunluğunun rahatlığını yaşayabilirsiniz.

Dijital başvuru ile hızlı ve pratikliğin konforunu yaşayın

Araç almayı düşünüyor ama hangi aracı nasıl alacağınıza karar veremiyorsanız KT Bank Dijitalden Araç Finansmanına için hemen başvuru yapabilir ve size en uygun araç finansmanını anında hesaplayabilirsiniz. KT Araç Finansmanı için www.kt-bank.de adresinden online başvuru yapıp, başvurunuzun sonucunu hemen öğrenebilirsiniz. Böylece istediğiniz araca sahip olmak için finansman desteğiniz hazır hale gelmiş olur. Artık tek yapmanız gereken satın alma işlemlerini KT Bank'a bildirmek ve aracınızın anahtarını teslim almayı beklemek.

Dijital Araç Finansmanı'yla Elde Edeceğiniz Faydalar

KT Bank AG araç finansmanı sağladığı avantajlarla araç sahibi olmanız için gereken tüm kolaylıkları bir arada sunuyor. 

●      5.000 Euro’dan 50.000 Euro’ya kadar finansman

●      6 ile 100 ay arasında değişen vade seçeneği

●      İster sıfır ister ikinci el araç finansmanı

●      Online müracaat ile hızlı ve güvenilir

●      Almanya’da İslami prensiplere uygun ilk ve tek otomobil finansmanı

●      Uygun kar oranları

Araç almayı planlıyorsanız, tek yapmanız gereken antrag.kt-bank.de/ adresinden başvurunuzu tamamlamak veya detaylı bilgi almak için kfzonline@kt-bank.de adresine mail göndermek. Şimdi başvuru yapıp finansman onayınızı anında alabilir ve hayal ettiğiniz araca en hızlı ve en avantajlı şekilde sahip olabilirsiniz. 

Türk mezarlığı üzerine futbol sahası projesine tepki sürüyor
Önceki Türk mezarlığı üzerine futbol sahası projesine tepki sürüyor
Hutbe ve resim yarışmalarıyla DİTİB'in 40'ıncı yıl heyecanı
Sonraki Hutbe ve resim yarışmalarıyla DİTİB'in 40'ıncı yıl heyecanı