İftarınızı neden terminalde açtınız, Kassel Havalimanı`nın özelliği nedir?

İftarınızı neden terminalde açtınız, Kassel Havalimanı`nın özelliği nedir?
İftarınızı neden terminalde açtınız, Kassel Havalimanı`nın özelliği nedir?

Havaalanımızda aracınızı terminalde ücretsiz olarak park edebileceğiniz gibi, terminal içindeki mesafelerin kısalığı ile kendinizi kişisel bir atmosferde hissedeceksiniz. Özellikle bölgeden gelen yolcularımız kısa sürede evlerine ulaşıp, valizlerini boşaltıp hemendinleniyor olmaktan dolayı çok mutlular. Havalimanımızda uzun süren yolculuklar veya bekleme süresi yok. Günde sadece birkaç uçuş gerçekleşen havalimanımızda büyük kalabalıklarla ilgilenmek zorunda kalmadığımız için, yolcularımızın ihtiyaçlarına bireysel olarak cevap verebiliyoruz. Türk toplumu ile birlikte iftar sofrasında beraber olmak ise bizim için büyük onurdur.

Corendon Airlines'in özel hizmeti nedir?

Kassel Havalimanı'ndaki yeni havayolumuz özellikle sizin için ilgi çekici olacaktır. Haziran 2022'den itibaren Corendon Airlines ile Kassel'den Antalya'ya ilk uçuşları gerçekleştireceğiz. Ayrıca tüm uçuşlarda yolcuların irtibata geçebilecekleri, havayolunun Türktemsilcisini bünyemizde bulunduracağız. Corendon Airlines ile özellikle hizmet odaklı ve uluslararası alanda tanınan bir havayolunubünyemize kattığımız için çok mutluyuz. 

Corendon Airlines'in Kassel'den uçuşlar gerçekleştirmeye karar vermesinden çok memnunuz. Corendon Airlines sadece Paket-Tur operatörü düzenleyen bir havayolu şirketi değildir. “Sadece uçuş bileti” almanın uygun seçeneği sayesinde Corendon Airlines ile Türkiye'deki akraba ve arkadaşlarınızı da rahat bir şekilde ziyaret edebilirsiniz. Böyle bir seçeneğin artık Kassel'de mevcut olmasından memnunuz. Kassel çevresindeki bölgeden Türkiye'ye seyahat ihtiyacı önemli ölçüde artmıştır. Kassel ve çevresinde yaşayan siz, arkadaşlarınız ve aileleriniz için önemli bir havalimaniyiz. Bu nedenle artık kendi havalimanınızdan Türkiye'deki sevdiklerinize sorunsuz bir şekilde uçabilmenizden mutluluk duyuyoruz.

Gelecek için neler planlanıyor? Daha fazla Türk seyahat destinasyonu olacak mı?

Antalya sadece başlangıç.

Corendon Airlines'in Kassel angajmanı ile Türkiye pazarına yeni girişler sağladığımız için mutluyuz. Uzun vadede bu segmentte stratejik olarak kendimizi daha geniş bir şekilde konumlandırmayı ve size diğer Türkiye destinasyonlarına yeni seyahat seçenekleri sunabilmeyi ümit ediyoruz. Diğer havayolları ile görüşmeler devam ediyor. Teklifin ne ölçüde genişletilebileceği de büyük ölçüde bu yılki Antalya bağlantılarına yönelik talebe bağlı olacaktır. Kassel çok çeşitlidir ve buna paralel olarak daha da çeşitli seyahat noktaları üzerinde çalışıyoruz. Türk hava şirketleri ile Antalya uçuşlarını iyi bir şekilde yöneteceğimize ve havalimanımızda Türkiye segmentini genişletmenin önünü açacağınıza eminiz. Türkiye, hem Türkçe hem de Almanca konuşan seyahat tutkunları için en popüler seyahat noktalarından biridir. Özellikle size anavatana uçmak, ailenizi ziyaret etmek veya Türkiye'de tatil geçirmek için önemli bir fırsat sunuyoruz.

Kassel Havalimanı'ndan başka nereye uçabilirsiniz?

Eğer farklı yerler görmek isterseniz Mallorca, Girit, Rodos, Hurghada, Fuerteventura, Sylt ve Usedom'a haftada birkaç kez uçabilirsiniz. Mısır, Kanarya Adaları ve Kızıldeniz'e uçuşlar ise önümüzdeki kış için yeniden planlanıyor.

Köln DİTİB Merkez Camii’nde Kadir Gecesi dualarla idrak edildi
Önceki Köln DİTİB Merkez Camii’nde Kadir Gecesi dualarla idrak edildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terörü öyle ya da böyle yok edeceğiz, kararlıyız
Sonraki Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terörü öyle ya da böyle yok edeceğiz, kararlıyız