Gümülcine’de Bir Engeli de Sen Kaldır!

Gümülcine’de Bir Engeli de Sen Kaldır!

 

Gümülcine’de Engelleri Kaldırıyoruz, Bir Engeli de Sen Kaldır! projesine hoş geldiniz. Türk İslam Kültür Vakfı (TIKV) ve Umut Köprüsü Vakfı (UKV) işbirliğiyle yürütülen bu proje, Yunanistanın Gümülcine ilçesinde engelli bireylerin yaşamlarını kolaylaştırmayı amaçlayan bir inisiyatiftir.

Projemiz Hakkında:

“Gümülcine’de Engelleri Kaldırıyoruz, Bir Engeli de Sen Kaldır!” projesi, Gümülcine’deki Türk engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını zenginleştirmeyi, toplumsal farkındalığı artırmayı ve onların katılımlarını desteklemeyi hedeflemektedir. Projemiz, engelli bireylerin eğitim, iş ve sosyal yaşam alanlarındaki engelleri kaldırmayı amaçlamaktadır.

Bağış Seçenekleri:

Akülü Araca Destek (400 Euro): Engelli bireylerin daha bağımsız hareket etmelerine yardımcı olacak akülü araçlar için 400 Euro’luk bir destekte bulunabilirsiniz.

Manuel Araca Destek (150 Euro): Manuel araçlarla daha fazla kişiye ulaşabilmek adına 150 Euro’luk destekte bulunabilirsiniz.

Proje Güncellemeleri:

Gelişmeleri takip etmek ve projemizle ilgili güncel haberleri öğrenmek için websayfamızı düzenli olarak kontrol edebilirsiniz. Sosyal medya hesaplarımızı takip ederek, Gümülcine’deki projemizle ilgili paylaşımlarımıza katılabilirsiniz.

İletişim:

Sorularınız veya projemizle ilgili daha fazla bilgi almak istemeniz durumunda, bize İletişim sayfasından ulaşabilirsiniz. Sizden duymak her zaman memnuniyet verici olacaktır.

Projemize katıldığınız için teşekkür ederiz. Gümülcine’de birlikte engelleri kaldıralım, bir engeli de sen kaldır!

İrtibat telefonları:
+31685537686
+31658759869
+31687688854
+31685101442

 

Bakan Yerapetritis Barış planı, Filistin için sürdürülebilir perspektif sağlamalı
Önceki Bakan Yerapetritis Barış planı, Filistin için sürdürülebilir perspektif sağlamalı
Lennestadt DİTİB Camii Kur’an kursu öğrencileri çevre temizliği etkinliğine katıldı
Sonraki Lennestadt DİTİB Camii Kur’an kursu öğrencileri çevre temizliği etkinliğine katıldı