Fahri Kur'an kursu öğreticilerine yeterlilik belgesi

Fahri Kur'an kursu öğreticilerine yeterlilik belgesi
Fahri Kur'an kursu öğreticilerine yeterlilik belgesi

Berlin DİTİB Dini Danışma Kurulu’nun öncülüğünde bölge cemiyetlerde öğretici olarak görev yapacaklara yönelik “Fahri Öğreticilere Yönelik Mesleki Gelişim” seminerleri gerçekleştirildi. Dört hafta boyunca süren seminerlerde din eğitiminde temel ilkeler, eğitim programı uygulama esasları, materyal hazırlama teknikleri ve etkin sınıf yönetimi gibi mesleki ve pedagoji eksenli konular ele alındı.

Program kapsamında Berlin DİTİB Dini Danışma Kurulu Başkanı Dr. Emre Şimşek, çocuklarda dini gelişim süreci ve dikkat edilmesi gereken hususlar üzerine bir seminer verdi.

Fahri öğreticilere yeterlilik belgesi verildi

Camilerde yürütülen din ve eğitim hizmetlerinde görev alabilecek fahri görevlilerin tespiti amacıyla seminer sonunda yapılan sınavda başarılı olan 74 fahri öğreticilere yeterlilik belgesi takdim edildi.

Berlin DİTİB Şehitlik Camii'nde gerçekleşen belge töreninde konuşan Berlin DİTİB Dini Danışma Kurulu Başkanı Dr. Emre Şimşek, seminerler vesilesiyle din eğitimi sürecinde verimlilik ve kalitenin artırılmasının hedeflendiğini ve eğitime olumlu katkılar sağlandığını tecrübe ettiklerini belirtti.

Program sonunda fahri öğreticilik yapmaya hak kazananlara yeterlilik belgeleri verildi.

Ercüment Aydın / Köln

Yunan siyasetçi Fofi Gennimata hastaneye kaldırıldı
Önceki Yunan siyasetçi Fofi Gennimata hastaneye kaldırıldı
Batı Trakya'dan başlayan fırtınalı hayat
Sonraki Batı Trakya'dan başlayan fırtınalı hayat