Essen Başkonsolosu Taylan Özgür Aydın görevine başladı

Essen Başkonsolosu Taylan Özgür Aydın görevine başladı
Essen Başkonsolosu Taylan Özgür Aydın görevine başladı
Essen Başkonsolosu Taylan Özgür Aydın görevine başladı

Essen Başkonsolosu Taylan Özgür Aydın’ın göreve başlama vesilesiyle yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: 

Almanya Türk Toplumunun Saygıdeğer Mensupları, 15 Ocak 2023 tarihinde, Türkiye Cumhuriyeti Essen Baskonsolosu olarak görevime başlamaktan mutluluk duyuyorum. 

Bu büyük ve onurlu görevi en iyi şekilde yerine getirmek temel hedefim olacaktır. 

Görev bölgemizdeki vatandaşlarımıza, faaliyet gösteren ii insanlarımıza, oğrenim gören gençlerimize, turist olarak gelen vatandaşlammıza hizmet kalitemizi artırarak, geliştirerek en iyi hizmeti sunmaya devam etmek birinci önceliğimizdir. 

Daha önce Essen Baskonsolosu olarak görev yapan değerli meslektaslarm ve büyüklerim gibi ticaret, ekonomi, eğitim, turizm, kültür ve sanat alanlarında yerel makamlarla ilişkilerde seleflerimin bıraktığı noktadan itibaren ülkemizle yakın bağların
Devamlılığına gayret edeceğim.

Sizierin de desteğiyle büyük bir heyecan ve coşkuyla Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutlayacağımız 2023 yılının faaliyetlerimizde ayrı bir önemi olacaktır.

Bu vesileyle, görevi devraldığım Sayın Sezai Tolga Simşir'e hizmetleri ve aktardığı değerli tecrübeler için teşekkür ediyorum. 

Başkonsolosluğumuzun görev ve yetki alanıa giren tüm resmi ve insani konularda, vatandaşlanmızı başvuru sahiplerini hızlı şekilde bilgilendirmek ve sorunlarına çözüm bulmak amacıyla, Konsolosluk Çağrı Merkezimiz (+49 30 30 80 70 90) 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet vermektedir.

Konsolosluk islemleri için randevular, www.konsolosluk.gov.tr adresi üzerinden alınmaktadır. 

Görüş, öneri ve taleplerinizi konsulat.essen@ mfa.gov.tr üzerinden e-posta yoluyla veya www.essen.bk.mfa.gov.tr resmi internet adresimizdeki iletişim formu üzerinden bize ulaştırarak çalışmalarımıza katkıda bulunabilirsiniz.

Başvurularınız hassasiyetle incelenmekte ve en kısa sürede yanıtlanmaktadır. 

Ayrıca, "twitter"' ve "facebook"' hesaplarımızı takip edebilir, Başkonsolosluğumuzca konsolosluk hizmetleri konusunda yapılan duyuru ve çağrılara ilk elden erişim sağlayabilirsiniz.

Şahsim ve mesai arkadaşlarım adına hepinizi saygı ve sevgiyle selamnıyor, başarı ve esenlikler diliyorum.

Microsoft binlerce kişiyi işten çıkaracak
Önceki Microsoft binlerce kişiyi işten çıkaracak
Batı Trakya'dan başlayan fırtınalı hayat
Sonraki Batı Trakya'dan başlayan fırtınalı hayat