Büyükelçi Ceyhun Avusturyalı kadın polisleri saldırgandan koruyan Güven Dağ'a teşekkür etti

Büyükelçi Ceyhun Avusturyalı kadın polisleri saldırgandan koruyan Güven Dağ'a teşekkür etti

Türkiye'nin Viyana Büyükelçiliği'ndeki programda Ceyhun, bir saldırganın yakalanması ve polis memurlarına zarar vermesinin iş insanı Dağ'ın müdahalesiyle engellenmesinin kendilerini gururlandırdığını söyledi.

Dağ'a ortaya koyduğu medeni cesaretten ötürü teşekkür eden Ceyhun, bu ve benzeri örneklerin Türk toplumunun bu ülkede daha fazla saygı görmesini ve daha fazla kabul edilmesini beraberinde getirdiğini kaydetti.

Ceyhun, Avusturya'da Türklerin olumlu yönleriyle öne çıkmasının geniş kesimlerin takdirine yol açtığını, muhataplarıyla görüşmelerinde de bu tür olumlu örneklerin gündeme gelmesinin ayrıca mutluluk verdiğini aktardı.

Güven Dağ da Büyükelçi'nin davetinin kendisini çok memnun ettiğini belirterek yaşadığı tecrübe ve bunun sonucunda Viyana Emniyet Müdürlüğünce kendisine takdim edilen teşekkür belgesi hakkında Ceyhun'u bilgilendirdi.

Programda ayrıca Büyükelçi Ceyhun, Dağ'a cesaretinden ötürü hediye takdim etti.

İş insanı 32 yaşındaki Dağ'a, bir saldırganın iki kadın polise zarar vermesini engellediği için Viyana Emniyet Müdürlüğünce teşekkür belgesi verilmişti.

Karadağ'da Kovid-19'un
Önceki Karadağ'da Kovid-19'un "Kraken" alt varyantı tespit edildi
Berlin Büyükelçisi Şen, Solingen'deki yangında yaşamını yitirenlerin yakınlarını ziyaret etti
Sonraki Berlin Büyükelçisi Şen, Solingen'deki yangında yaşamını yitirenlerin yakınlarını ziyaret etti