Bursa’da ikibin soydaşımızla iftar açtık

Bursa’da ikibin soydaşımızla iftar açtık
Bursa’da ikibin soydaşımızla iftar açtık
Bursa’da ikibin soydaşımızla iftar açtık
Bursa’da ikibin soydaşımızla iftar açtık

TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Kozlukebir Belediye Başkanı Rıdvan Ahmet, Bursa İl Dernekler Müdürü Özbey Tan, BTÜ Rektörü Prof. Dr. Arif Karademir, BTTDD Soma Şube Başkanı Mehmet Yavaş Başkan yardımcısı Melih Akın ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Cem Kürşad Hasanoğlu, Yıldırım Belediyesi Başkanvekili Selim Yolgeçen, AK Parti Bursa İl Başkan Yardımcısı Kemal Ermiş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Bursa İl Başkan Yardımcıları Orhan Aslan ve Yaşar Orhan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 1326 Panorama Fetih Müzesi Müdürü Orhan Mollasalih, Bursa Kızılay Kan Bağışı Merkezi Müdürü Orhan Eminlatif, BATISİAD İkinci Başkanı Salih Altuğ ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AVP Cihanspor Kulubü Başkanı Hüseyin Eker, Alacahırka Avcılar Kulübü Başkanı Beytullah Bayramoğlu, RUDEF Başkanı Şuayip Toprak, Bursa Rumeli Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İbrahim Toprak, BALGÖÇ Yönetim Kurulu Üyeleri, Bilecikliler Derneği Başkanı Erdoğan Mısırlı, BEKSİAD Başkan Yardımcısı Kaşif Kaşifoğlu, Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Halil İbrahim Ayvaz, Kozlukebir Sabık Belediye Başkanı İbrahim Şerif, BTTDD Bursa Şubesi Eski Başkanları Şükrü Köse ve Nurullah Murat, ABTTF Onursal Başkanı Cafer Alioğlu, BATTAM Başkanı Özkan Hüseyin, BTTDD Küçükçekmece Şubesi Eski Başkanı Adnan Molla Hüseyin, Çiftehavuzlar Mahalle Muhtarı Mustafa Süleyman ve çok değerli hemşehrilerimizin katılımlarıyla yaklaşık 2000 kişilik iftarımızı düzenledik.

Programımız BTTDD Bursa Şubesi Başkanı Dr. Ali Eminlatif'in konuşmasıyla başladı. Eminlatif değerli protokolün ve hemşehrilerimizin huzurunda pandemi sebebi ile birlikteliğimize zorunlu olarak bir süre ara vermiş olsak da tekrar beraber olmanın, birlikte oruç açabilmenin hepimize huzur ve mutluluk verdiğini dile getirdi.

Eminlatif konuşmasında "Değerli hemşehrilerim, her ne kadar bir arada olamasak da bizler dernek yönetimi olarak, korona virüs salgını sırasında sizlerin bireysel sorunlarına çözüm üretmeye çalışarak yanınızda olmak için elimizden gelen gayreti gösterdik. Huzurunuzda bu zorlu süreçte dahi hemşehrileri için çalışmaktan çekinmeyen bir yönetim kurulunun başkanı olarak çıkıyorum. Bizlerin önceliği her zaman hemşehrilerimizin çıkarları ve birlikteliği olmuştur. Bu birlikteliği bozmayan, bozulmasına izin vermeyen ve her zaman yanımızda dimdik duran siz değerli üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Sizlerden aldığımız güçle bu birlikteliği bozmadık, bozdurmayacağız. Sizlerle beraber bu şubenin üyesi olmaktan gurur duyuyorum. Kıymetli hemşehrilerim hepinizin Ramazan ayını tebrik ediyor, nice ramazanlara ve bayramlara ulaşmanızı Yüce Allah'tan niyaz ediyorum. Tuttuğumuz oruçları Allah kabul eylesin, birlik ve beraberliğimiz daim olsun." dedi.

Programımız TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Ak Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Kozlukebir Belediye Başkanı Rıdvan Ahmet, BTTDD Soma Şube Başkanı Mehmet Yavaş ve BTÜ Rektörü Prof. Dr. Arif Karademir'in konuşmalarıyla devam etti.

Bu anlamlı gecede Şubemizin düzenlemiş olduğu iftar programımıza katılarak bizleri yalnız bırakmayan ve yoğun katılımlarıyla bizi onore eden her bir üyemiz, her bir hemşehrimize teşekkür ederiz.

Almanya'da polis şiddetine maruz kalan 13 yaşındaki çocuğun ailesi davacı olacak
Önceki Almanya'da polis şiddetine maruz kalan 13 yaşındaki çocuğun ailesi davacı olacak
DİTİB Genel Başkanı Kuzey:
Sonraki DİTİB Genel Başkanı Kuzey: "İmam eğitimini dini cemaatler organize etmelidir"