Bulgaristan'da Dr. Ersin İsmail üniversiteden altın madalya ve birincilikle mezun oldu

Bulgaristan'da Dr. Ersin İsmail üniversiteden altın madalya ve birincilikle mezun oldu

Dr. Ersin İsmail büyük başarı göstererek Varna Tıp Üniversitesi’nden altın madalya ‘Zlaten Hipokrat’ ve birincilikle mezun oldu.

Üniversiteden yapılan açıklamada, Varna Tıp Üniversitesi’nin Varana’nın yanı sıra Şumen, Sliven ve Veliko Tırnovo’da bulunan fakültelerinden bu yıl toplam 1034 doktoru mezun ettikleri açıklandı.

Öniversiteden dereceyle mezun olan 131 öğrenciye ise rektör prof. Dr. Valentin İgnatov ve Varna Belediye Başkanı İvan Portnih para ödülleri takdim edildi.

Dünya genelinde etkili olan koronavirüs salgınından dolayı üniversitenin mezuniyet töreni internet ortamında gerçekleşti.

Balçik kasabasından olan Dr. Ersin İsmail bir kaç aydan bu yana Dobriç Hastanesi’nde göreve başladı. Mezuniyet töreninin yapıldığı 8 Aralık’ta ise Dr. Ersin İsmail hastanede görevi başındaydı.

Neden doktor olmayı seçtiniz sorusuna Dr. Ersin İsmail şöyle cevap veriyor:

‘Bana sıkça sorulan bu soru üzerinde her zaman düşünmüşümdür. Tıp okumaya tek başıma karar verdim, a,lemde başka doktor yok. Toplumda önemine binaen doktorluk mesleğine her zaman çok büyük değer vermişimdir. Belkide daha 9. sınıftayken bu dinamik meslekte olmayı istemişimdir ve artık yeni mezun olmuş bir doktor olarak konuşabilir’.

Foto: dobrichonline.com

Hava koşulları kaynaklı afetler 50 yılda beş kat arttı
Önceki Hava koşulları kaynaklı afetler 50 yılda beş kat arttı
Berlin Büyükelçisi Şen, Solingen'deki yangında yaşamını yitirenlerin yakınlarını ziyaret etti
Sonraki Berlin Büyükelçisi Şen, Solingen'deki yangında yaşamını yitirenlerin yakınlarını ziyaret etti