BTTDDD’de Hasan Karaömer başkan adaylığını açıkladı

BTTDDD’de Hasan Karaömer başkan adaylığını açıkladı

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği, 26 Şubat’ta olağan genel kurul yapılması yönünde karar aldı.

BTTDD Bursa Şubesi başkanlığını üç dönemdir devam ettiren Uzm. Dr. Ali Eminlatif, tüzük gereği un üç dönem başkanlık yaptığı ve tüzük gereği başkanlık görevini devrediyor. 

Bayrağı daha ileriye taşıyacağız
Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Bursa Şubesi başkan adaylığını açıklayan Hasan Karaömer, “Üç yıldır ikinci başkan olarak görev yaptığım derneğimizde bundan sonraki dönemde arkadaşlarımla birlikte önce Allah’ın izni sonrada sizlerin desteğiyle başkan adaylığımı açıklıyorum. Tek derdimiz bundan önceki bütün başkan ve yöneticilerimizin olduğu gibi kutsal ve milli davamıza hizmet etmek, almış olduğumuz bu bayrağı daha da ileriye taşıyacağız. Allah yardımcımız olsun, birlik ve beraberliğimizi bozmasın” dedi.

Hep birlikte yaralarımızı saracağız
Ülke olarak çok zor günlerden geçildiğine vurgu yapan Karaömer, “Asrın felaketini yaşadığımız bu zor günlerde öncelikle depremde vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. İnşallah hep birlikte yaralarımızı en kısa zamanda saracağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.

Önceki dönem başkan ve yöneticilere teşekkür ediyorum

BTTDD Bursa Şubesi başkanlığını üç dönemdir devam ettiren Uzm. Dr. Ali Eminlatif’e ve önceki yönetim kurullarının başkan ve yöneticilerine teşekkür eden Karaömer, hayatta olan kurucu üyelere Allah’tan sağlıklı ve bereketli ömür, vefat edenlere rahmet diledi.

Bakan, Annalena Baerbock ve Nancy Faeser, Kahramanmaraş bölgesini ziyaret ettiler
Önceki Bakan, Annalena Baerbock ve Nancy Faeser, Kahramanmaraş bölgesini ziyaret ettiler
Lennestadt DİTİB Camii Kur’an kursu öğrencileri çevre temizliği etkinliğine katıldı
Sonraki Lennestadt DİTİB Camii Kur’an kursu öğrencileri çevre temizliği etkinliğine katıldı