BTTDD’den anlamlı güne özel kutlama

BTTDD’den anlamlı güne özel kutlama
BTTDD’den anlamlı güne özel kutlama

Uzun zamandır tüm dünyada etkili olan virüs salgını sebebiyle her sağlık çalışanı gibi bu süreçte hayatları pahasına canla başla mücadele eden doktor hemşehrilerine teşekkür eden BTTDD Bursa Şubesi Başkanı Dr. Ali Eminlatif, şube yönetimi olarak meslek hayatına Bursa'da devam eden Batı Trakyalı doktorları ağırlamaktan dolayı onur ve gurur duyduklarını açıklayarak tüm meslektaşlarının 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladı.

Bu kutsal mesleği icra etmekten dolayı kendisinin de son derece mutlu olduğunu ifade eden Eminlatif, sağlık çalışanları olarak son derece yorucu bir dönem geçirdiklerini, ancak şartlar ne olursa olsun halka ve hemşehrilerine hizmet etmekten geri kalmayacaklarını belirtti.

Bursa'da her alanda olduğu gibi sağlık alanında da oldukça başarılı hemşehrilerimin bulunduğunu açıklayan BTTDD Bursa Şubesi 2. başkanı Ramadan Eminoğlu ise, bugün burada çok sayıda doktorumuzu buluşturduk, hem verdikleri mücadele için kendilerine teşekkür etmek hem de hemşehriler arasındaki işbirliğini geliştirmek adına güzel bir gün oldu. Katılım sağlayan hemşehrilerimize teşekkür ederken salgın dönemindeki özverili mücadeleleri sebebi ile kendilerine minnettar olduğumuzu belirtmek istiyoruz dedi.

Her seviyedeki tecrübe ve uzmanlık alanından hemşehri doktorlar ile güzel bir organizasyon geçirdiklerini açıklayan BTTDD Bursa Şubesi genel sekreteri Aziz Azizoğlu ise, mesleklere yönelik toplantıları devam ettirmek istediklerini ve bu arada son dönemdeki çalışmaları sebebi ile doktorlarımız kadar ailelerinin de büyük bir teşekkürü hakettiklerini açıkladı.

Dr. Ali Kadri Güveli, Dr. Serap Raif Latif, Dr. Ali Eminlatif, Dr. Aykan Macır, Dr. Ayşe Hasan, Dr. Bünyamin Ayaz, Dr. Çağatay Ali, Dr. Erdinç Osman, Dr. Fatma Azizoğlu, Dr. İsmail Hüseyin, Dr. Mesut Kalyoncu, Dr. Mustafa Ramadan, Dr. Mustafa Şen, Dr. Nermin Mücahit Ayhan, Dr. Nihat Çakır, Dr. Orhan Eminlatif, Dr. Rabia Nizam, Dr. Seher Mustafa, Dr. Veysel Hasan ve Dr. Zekiye Yavuz‘un katıldığı toplantı mesleki tecrübelerin karşılıklı paylaşımı ve ileriki dönem gerçekleştirilecek işbirliklerinin konuşulması ile sona erdi.

İsveç'te Müslüman çocukların eğitim gördüğü okul kundaklandı
Önceki İsveç'te Müslüman çocukların eğitim gördüğü okul kundaklandı
Almanya'da bir ilk: DİTİB'in dijital etkinliğinde 2,600 çocuğa özel hediyeler!
Sonraki Almanya'da bir ilk: DİTİB'in dijital etkinliğinde 2,600 çocuğa özel hediyeler!