Batı Trakya’dan BTTDD’ye anlamlı ziyaret

Batı Trakya’dan BTTDD’ye anlamlı ziyaret
Batı Trakya’dan BTTDD’ye anlamlı ziyaret
Batı Trakya’dan BTTDD’ye anlamlı ziyaret
Batı Trakya’dan BTTDD’ye anlamlı ziyaret

Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif ile Gümülcine Türk Gençler Birliği Başkanı ve Azınlık Danışma Kurulu Genel Sekreteri Sedat Hasan, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Bursa Şubesi’ni ziyaret etti.

 

Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif ile Gümülcine Türk Gençler Birliği Başkanı ve Azınlık Danışma Kurulu Genel Sekreteri Sedat Hasan, Bursa görüşmelerine BTTDD Bursa Şubesi’ni ziyaret ederek başladı. 

Batı Trakya açısından Bursa'nın yerinin her zaman özel olduğunu belirten Şerif, hemşehrilerinin selamlarını BTTDD Bursa Şubesi yönetimine iletti. Uzun zamandır BTTDD Bursa Şubesi ile Batı Trakya’daki kurumlar arasında süregelen işbirliği için şükran duyguların ifade edildiği ziyarette, bundan sonra daha yoğun bir şekilde birlikte çalışmaya devam edeceği açıklandı.

BTTDD Bursa Şubesi Başkanı Dr. Ali Eminlatif, gerçekleşen özel ziyaret sebebiyle Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif ve GTGB Başkanı Sedat Hasan' a teşekkür ederek, memnuniyetini dile getirdi. Eminlatif, ayrıca güven tazeleyerek yeniden GTGB Başkanı seçilen Sedat Hasan'ı da tebrik ederek, başarı dileğinde bulundu.

Alman cam şirketi SCHOTT Bolu'da yeni fabrika açtı
Önceki Alman cam şirketi SCHOTT Bolu'da yeni fabrika açtı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terörü öyle ya da böyle yok edeceğiz, kararlıyız
Sonraki Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terörü öyle ya da böyle yok edeceğiz, kararlıyız