Başkonsolos Kaya, İş insanı Ak’ı ziyaret etti

Başkonsolos Kaya, İş insanı Ak’ı ziyaret etti

Köln Başkonsolos Kaya, iş insanlarını ziyaretleri çerçevesinde AK Autoport firmasını ziyaret etti.

Türkiye Cumhuriyeti Köln Başkonsolosu Turhan Kaya, bölgedeki iş insanlarını ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. 

Köln Başkonsolosu Turhan Kaya, Köln şehrinin otomotiv sektörünün önde gelen isimleri arasında yer alan AK Autoport’u ziyaret ederek firma sahibi Yakup Ak ve çalışanlarıyla bir araya geldi. 

Sohbet ortamında geçen ziyaret esnasında Türk iş insanlarının Alman ekonomisine katkılarının büyük olduğunu ifade eden Başkonsolos Kaya, Başkonsolosluk olarak hem iş insanlarımızın hem de vatandaşlarımızın yanlarında olmak, sorunlarını dinlemek, gerekirse alman makamlarıyla görüşerek çözüm üretmek noktasındaki çalışmalarımız devam ediyor“ şeklinde konuştu.

Hem iş insanlarının hem de vatandaşların başarılarından duydukları memnuniyeti dile getiren Kaya, “AK Autoport firmasının sahibi Yakup Ak ve çalışanlarına sıcak misafirperverlikleri için teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim” ifadelerinde bulundu. 

Sohbette otomotiv sektörünün geleceği ve AK Autoport’un çalışmaları hakkında bilgi veren Yakup Ak ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Sayın Başkonsolosumuz, ziyaretlerinden, dayanışma ve kaynaşmaya vesile olmaları bizleri çok memnun etti. Kendilerine teşekkür ediyoruz“ dedi.

Başkonsolos Kaya saldırıya uğrayan camiyi ziyaret etti
Önceki Başkonsolos Kaya saldırıya uğrayan camiyi ziyaret etti
Cumhurbaşkanı  Steinmeier’in uçağında yanlız döner yoktu
Sonraki Cumhurbaşkanı Steinmeier’in uçağında yanlız döner yoktu