Başkonsolos Aydın, Edi Şoför Okulu'nu ziyaret etti

Başkonsolos Aydın, Edi Şoför Okulu'nu ziyaret etti

Essen Başkonsolosu Aydın, iş insanlarını ziyaretleri çerçevesinde Gelsenkirchen şehrindeki hizmet veren Edi Şoför Okulu'nu ziyaret etti.

Türkiye Cumhuriyeti Essen Başkonsolosu Taylan Özgür Aydın, bölgedeki iş insanlarını ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. 

Essen Başkonsolosu Taylan Özgür Aydın, Gelsenkirchen  şehrinde şoför okulu sektörünün önde gelen işletmeleri arasında yer alan Edi Şoför Okulu'nu ziyaret ederek işletme sahibi Aslan Seymen ve çalışanlarıyla bir araya geldi. 

Sohbet ortamında geçen ziyaret esnasında Türk iş insanlarının Alman ekonomisine katkılarının büyük olduğunu ifade eden Başkonsolos Aydın, "Yüksek kaliteli eğitim programları hakkında bilgi edindik ve dünya standartlarındaki tesislerini inceleme imkanı bulduk.“ ifadelerini kullandı.

Sizlerle gurur duyuyoruz

Hem iş insanlarının hem de vatandaşların başarılarından duydukları memnuniyeti dile getiren Aydın, Edi Şoför Okulu işletme sahibi Aslan Seymen ve çalışanlarına sıcak misafirperverlikleri için teşekkür ederek, "Sizlerle gurur duyuyor, başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

Sohbette Edi Şoför Okulu, şubeleri ve çalışanları
hakkında bilgi veren işletme sahibi Aslan Seymen de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Sayın Başkonsolosumuz, ziyaretlerinden, dayanışma ve kaynaşmaya vesile olmaları bizleri çok memnun etti. Kendilerine teşekkür ediyoruz“ dedi.

Essen Başkonsolosu Aydın, DİTİB ve IGMG genel başkanlarına nezaket ziyareti
Önceki Essen Başkonsolosu Aydın, DİTİB ve IGMG genel başkanlarına nezaket ziyareti
Cumhurbaşkanı  Steinmeier’in uçağında yanlız döner yoktu
Sonraki Cumhurbaşkanı Steinmeier’in uçağında yanlız döner yoktu