Başkan Erdem el ele vererek en kaliteli hizmeti sunacağız

Başkan Erdem el ele vererek en kaliteli hizmeti sunacağız
Başkan Erdem el ele vererek en kaliteli hizmeti sunacağız

Rodop iline bağlı Kozlukebir Belediyesi’nde 15 Ekim Pazar günü yapılan yerel seçimlerin ikinci turunda 6.1060 oyla seçilen yeni belediye başkanı Erdem Hüseyin yayımladığı açıklamada seçmenlerine teşekkür etti ve belediyeyi birlik ve beraberlik içinde yönetmeye hazır olduklarını belirtti.

Rodop iline bağlı Kozlukebir Belediyesi’nde 15 Ekim Pazar günü yapılan yerel seçimlerin ikinci turunda 6.1060 oyla seçilen yeni belediye başkanı Erdem Hüseyin yayımladığı açıklamada seçmenlerine teşekkür etti ve belediyeyi birlik ve beraberlik içinde yönetmeye hazır olduklarını belirtti.

Erdem Hüseyin, 16 Ekim Pazartesi günü yaptığı yazılı açıklamada Kozlukebir Belediyesi halkına teşekkür etti ve 1 Ocak 2024’te görevi aldığında, belediye meclisinde yer alacak tüm parti başkanları ve meclis üyeleri ile birlikte çalışarak bölgenin kalkınmasına katkı sağlayacaklarını belirtti.

Erdem Hüseyin, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Çok değerli Kozlukebir Belediyesi halkı.

15 Ekim 2023 tarihinde 2. turu gerçekleşen yerel seçimlerde Birlik Listemizi yaklaşık 2 bin oy gibi rekor bir oy farkı ile birinci sıraya taşıyarak iktidara getiren siz değerli halkımıza teşekkürü bir borç biliriz.

1 Ocak 2024 itibari ile iktidarı devraldığımızda var gücümüzle sizler için çalışarak sunacağımız hizmetler ile bize duymuş olduğunuz güveni ve vermiş olduğunuz bu büyük desteği karşılıksız bırakmayacağız.

Bu zafer hepimizin! Hep birlikte el ele, omuz omuza vererek, daha güzel yarınlara inanarak çıktığımız bu zorlu mücadelede; 9 yıllık iktidar partisini geride bırakıp belediye seçimlerini ve daha da önemlisi halkın takdirini ve güvenini kazandık!

Seçimlerin ikinci turunda oy kullanan seçmen sayısı 11.000 ve bizim almış olduğumuz oy sayısı 6160. Bölgemizde belediyecilik tarihinde bu denli büyük, rekor bir oy ile seçilen ilk Belediye Başkanı olma şerefini bana yaşattığınız için hepinize minnettarım.

Başta bu zaferde çok büyük emeği olan değerli ekip arkadaşlarımıza, meclis üyesi ve muhtar adaylarımıza, yıllardır bizimle mücadele eden, yol yürüyen dostlarımıza, birlik olup arkamızda duran Sirkeli köy halkımıza sonsuz teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.

Yurt dışından, avrupanın çeşitli ülkelerinden ve özellikle ana vatandan gelerek oylarını kullanan değerli seçmenimize de çok teşekkür ederiz.
Kozlukebir Belediye başkanı olarak; daha da önemlisi Azınlık Belediye Başkanı olarak üzerime düşen büyük sorumluluğun bilincinde olacağımı ve bana layık görülen bu görevi hakkıyla yerine getirmek için tüm gücümle çalışacağımı ifade etmek isterim.

Seçimlere ilk defa katılmasına rağmen ilk turda yaklaşık %30 oranında oy alarak büyük bir başarı ortaya koyan ve seçim sürecinde centilmence mücadele veren Umut Listesi başkanı sayın Tarkan Multaza ve ekibini gönülden kutluyoruz.

İki dönem belediye başkanlığı görevini yürütmüş olan sayın Rıdvan Ahmet’e de bugüne dek sunmuş olduğu hizmetlerden dolayı Kozlukebir Belediyesi halkı adına teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Seçim sonuçlarının ve zaferimizin belli olduğu dakikalarda Sirkeli köy meydanında seviyeli bir şekilde, saygı çerçevesinde kutlamalarımızı yaparak sevincimizi paylaştık. Geçen dönem, özellikle mübarek Ramazan ayında, Sirkeli köyümüzde yapıldığı gibi rakip adayın köyünde bir kutlama yapmadık ve kimseyi tahrik edecek bir davranış sergilemedik.

Hepimiz kardeşiz ve bundan sonraki dönemde bir olup, birlik olup, Kozlukebir Belediyemizi halkımız ile birlikte dostluk ve barış içinde yöneteceğiz.

Bundan sonraki dönemde güç birliği yaparak gerek Sn. Rıdvan Ahmet’in tecrübeleri gerek ise Sayın Tarkan Multaza’nın gençliği ve dinamizmi ile Kozlukebir Belediyesi için el ele vererek en kaliteli ve en nitelikli hizmeti sunmaya biz hazırız.

Çocukların gözünden “Mevlid-i Nebi” şiir ve resim yarışması
Önceki Çocukların gözünden “Mevlid-i Nebi” şiir ve resim yarışması
Bursa'da Av. Hakan Çavuşoğlu ve Av. Nurullah Murat'ın Hukuk Bürosu açıldı
Sonraki Bursa'da Av. Hakan Çavuşoğlu ve Av. Nurullah Murat'ın Hukuk Bürosu açıldı