Başkan Dr. Eminlatif ve ekibi Ankara’da

Başkan Dr. Eminlatif ve ekibi Ankara’da
Başkan Dr. Eminlatif ve ekibi Ankara’da
Başkan Dr. Eminlatif ve ekibi Ankara’da
Başkan Dr. Eminlatif ve ekibi Ankara’da
Başkan Dr. Eminlatif ve ekibi Ankara’da

Gençlik kolları temsilcilerinin ve yeni Panayır Ağası Mehmet Hüseyin'in de iştirak ettiği gezide ilk durak TBMM oldu. Son Başbakan Yardımcısı Bursa Milletvekili, TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Hemşehrimiz Hakan Çavuşoğlu ile bir araya gelindi.

Oldukça sıcak bir atmosferde gerçekleşen görüşmede diğer Bursa milletvekilleri ile de fikir alışverişinde bulunan heyet, TBMM Genel Kuruluna katılarak çalışmaları yerinde inceledi. Yaşadığı sorunları ve çözüm önerilerini Çavuşoğlu ve diğer milletvekillerine meclis kulisinde iletme şansı bulan başkan ve ekibi bu güne kadar yaptıkları çalışmalar konusunda Çavuşoğlu'na teşekkür etti. 

Bursa yönetiminin ikinci durağı T. C. Dışişleri Bakanlığı oldu. Türkiye Cumhuriyeti' nin Atina Büyükelçisi Çağatay Erciyes tarafından kabul edilen Bursa Ekibi Batı Trakya daki son durum ile ilgili büyükelçiyi bilgilendirdi. Yunanistan Masası diplomatları Büyükelçi Berk Baran ve Burcu Bumin Tibet'in de hazır bulunduğu toplantıda Batı Trakya daki de fakto durum masaya yatırıldı. Batı Trakya Türklerinin her zaman herkoşulda yanlarında olduklarını belirten Büyükelçi Erciyes Batı Trakyalılara kapılarının açık olduğunu "burası sizin evinizdir" diyerek desteklerinin devam edeceğini ifade etti. 

Heyetin son durağı Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları oldu. Hemşehrimiz YTB Başkanı Abdullah Eren tarafından kabul edilen Bursa Heyeti YTB uzmanlarının da hazır bulunduğu Batı Trakya konulu toplantıya katıldı. Bursa Şubesi yönetimi önümüzdeki döneme ait planlanan etkinlikler hakkında YTB yönetimini bilgilendirerek bugüne kadarki destekleri için Başkan Eren ve YTB yönetimine teşekkürlerini iletti. 

Başta YTB olmak üzere Anavatanımız Türkiye Cumhuriyeti ve Batı Trakya daki tüm kurum, kuruluş ve yetkilileri ile bugüne kadar uyum içerisinde çalışan BTTDD Bursa Şubesinin bundan sonra da birlikte gerçekleştirilecek proje ve çalışmaların içinde olacağı konusunda mutabık kalındı.

Okul yolunda iki kız çocuğuna bıçaklı saldırı düzenlendi
Önceki Okul yolunda iki kız çocuğuna bıçaklı saldırı düzenlendi
Gülseven Halı: Avrupa'nın Çeşitli Ülkelerinde Camilere Renk Katıyor
Sonraki Gülseven Halı: Avrupa'nın Çeşitli Ülkelerinde Camilere Renk Katıyor