Avrupalı Kayserililer’den TURKOVAK teşekkürü

Avrupalı Kayserililer’den TURKOVAK teşekkürü
Avrupalı Kayserililer’den TURKOVAK teşekkürü
Avrupalı Kayserililer’den TURKOVAK teşekkürü
Avrupalı Kayserililer’den TURKOVAK teşekkürü

Almanya’nın Köln kentinde merkezi bulunan Avrupa Kayserililer Birliği, Ankara ve Kayseri’de gerçekleştirdiği bir dizi ziyarette, Avrupalı Türklerin sorunlarını ve çözüm önerilerini ilgili makamlara aktardı. 

Genel Başkan Muzaffer Polat ve beraberindeki heyet, Ankara’da Yurtdışı Türkler Başkanlığı’nda Daire Başkanı Adem Günaydın, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak ve Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış ile bir araya geldi.

Heyet Ankara’da TBMM, AK Parti Genel Merkezi ve MHP Genel Merkezi’nde de temaslarda bulundu.  

ERÜ’YE TÜRKOVAC TEŞEKKÜRÜ

Avrupa Kayserililer Birliği Genel Başkanı Muzaffer Polat başkanlığındaki heyet Kayseri’de Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış ile bu üniversite bünyesinde Türk aşısı TÜRKOVAK’ı geliştiren ekibi de ziyaret etti. 

Dernek Başkanı Polat, "Erciyes Üniversitesi rektörü sayın Prof. Dr. Musatafa Çalış ve ekibini ziyaret ederek yerli ve milli aşımız olan Turkovac aşısını ürettikleri için özellikle teşekkür ederek başarılarının devamını diledik" dedi.

Polat, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'a da yurt dışında yaşayan Türklerin Kayseri'ye yapacakları yatırımlar hakkında bilgi verdiklerini belirterek, Kayseri'de yapılması planlanan Avrupa Türkler Festivali hakkında da fikir alış-verişinde bulunduklarını kaydetti.

Bebe-çocuk giyiminde Türkiye'ye ve Bursa'ya ilgi artıyor
Önceki Bebe-çocuk giyiminde Türkiye'ye ve Bursa'ya ilgi artıyor
Gülseven Halı: Avrupa'nın Çeşitli Ülkelerinde Camilere Renk Katıyor
Sonraki Gülseven Halı: Avrupa'nın Çeşitli Ülkelerinde Camilere Renk Katıyor