Avrupalı Kayserililer’den büyük müjde

Avrupalı Kayserililer’den büyük müjde
Avrupalı Kayserililer’den büyük müjde
Avrupalı Kayserililer’den büyük müjde

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Genel Merkez Dış İlişkiler Başkanlığı’nın düzenlediği program kapsamında Hollanda’da bir dizi ziyaret ve temaslarda buldu. 

Avrupa Kayserililer Birliği Genel Başkanı Sayın Muzaffer Polat ve dernek yöneticileri Dr. Memduh Büyükkılıç'ın özel davetlisi olarak Rotterdam'da gerçekleştirilen programa katıldı. 

AVRUPA TÜRKLERİNİN SORUNLARI AKTARILDI

Programda Avrupa Türkleri ve Avrupa’da yaşan Kayserililer için ne yapılması gerektiği konuşulurken Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Avrupa Kayserililer Birliği’nin 2022 yılında gerçekleştireceği  3 önemli projeye onay verdiğini açıkladı. 

BASIN TOPLANTISIYLA TANITILACAK

Başkan Büyükkılıç böylesine büyük projelerin yaşama geçirilmesinden  son derece memnuniyet duyduğunu belirterek Avrupa Kayserililer Birliği Başkanı Muzaffer Polat ve Proje Başkanı İhsan Kılıç başta olmak üzere tüm ekibe teşekkür etti. Büyükkılıç, örnek bir proje hazırlandığını belirterek, çok yakında geniş katılımlı bir basın toplantısıyla kamuoyuna ayrıntıların duyurulacağını vurguladı.

KAYSERİLİLERDEN TEKTEN’E TEŞEKKÜR

Avrupa Kayserililer Birliği Genel Başkanı Muzaffer Polat Avrupalı Demokratlar Birliği (UID) Hollanda Genel Başkanı Hasan Tekten’e etkinliğin gerçekleşmesine yönelik katkılarından dolayı teşekkür etti.

Ayasofya Camii 88 yıl sonra teravihe kavuştu
Önceki Ayasofya Camii 88 yıl sonra teravihe kavuştu
DİTİB Köln Bölge Veliler Birliği'nden çocuklara özel Ramazan yarışması
Sonraki DİTİB Köln Bölge Veliler Birliği'nden çocuklara özel Ramazan yarışması