Avrupa'nın En Büyük İslami Ürün Marketi Açıldı!

Avrupa'nın En Büyük İslami Ürün Marketi Açıldı!

Avrupa’nın en büyük dini ürün pazarı haline gelen Minber, Avrupa’da yaşayan Müslümanlardan büyük rağbet görüyor. Cami aksesuarlarından dini kitaplara ve seccadelerden tesettür giyim ürünlerine geniş dini ürün çeşitliliğiyle Minber, tüm Avrupa ülkelerine hızlı ve güvenli gönderim sağlıyor.

Tüm İslami Giyim Ürünleri Bir Arada

Tesettür giyim ürünleri, giyim kuşamına dikkat eden ve kıyafetlerinin dinin gerektirdiklerini karşılamasına özen gösteren tüm Müslümanlar için bir hayli önem taşıyor. Kaliteli tesettür giyim ürünlerinin ulaşılabilir hale gelmesi de bilhassa kadınlar için oldukça önemli. Hem uygun fiyatlı hem de kaliteli İslami giyim ürünlerini geniş koleksiyonunda bir araya getiren Minber, Avrupa’daki Müslümanlar için en güvenilir seçenek. Başörtüsünden tesettür mayo modellerine, sarık çeşitlerinden feraceye pek çok tesettür giyim ürünü; Avrupa’nın en büyük İslami ürün pazarında sizleri bekliyor.

Seccadeden Tesbihe Tüm Ürünler

Namaz, İslamiyet’in beş şartından biri. Müslümanlar, namaz ibadetini usulüne uygun bir şekilde yerine getirebilmek için de seccade, tesbih ve namaz elbisesi gibi çeşitli dini ürünlere ihtiyaç duyuyor. Tek kullanımlık olanlarından kaliteli hediyelik seccade modellerine kadar pek çok seccade çeşidine de Minber’in internet sitesi aracılığıyla kolayca ulaşılabiliyor. Seccade modellerinin yanı sıra doğal taşlardan üretilen tesbih çeşitleri ve rengarenk başörtüsü modelleri de Minber’in sunduğu dini ürün seçeneklerinden bazıları.

Her Evde Bulunması Gereken Dini Kitaplar

İslamiyet’e inanan her Müslüman bireyin evinde bulunması gereken kutsal kitap Kur’an-ı Kerim çeşitleri, Minber aracılığı ile tüm Avrupa ülkelerinden alıcılara güvenle teslim ediliyor. Cenazelerde, sünnetlerde ve bebek mevlütlerinde okunması sevap olan Yasin kitabı da her evde bulunması gereken dini kitaplardan biri. Minber’in dini kitaplardan oluşan geniş kütüphanesi ayrıca; fıkıh kitaplarını, siyer kitaplarını, dua ve havas kitaplarını ve İslam tarihi alanındaki ölümsüz eserleri de içeriyor.

Hacca Gideceklerin İlk Adresi

İmkanı olan Müslümanlar için en güzel ibadetlerden bir tanesi de hac ibadeti. Bu dönemlerde de hacca gidecek Müslümanlar için ihram gibi dini ürünlere ihtiyaç doğuyor. Avrupa’daki hacı adayları; sağlık ve hijyen ürünleri, hac umre ayakkabıları ve ihram gibi ihtiyaca yönelik ürünlerin yanı sıra hacı yüzüğü, zemzem takımı ve tesbih gibi umre hediyelerine de Minber aracılığıyla gönül rahatlığı ile ulaşabiliyor.

Avrupa’daki Camilere Özel

Müslüman cemaatlerin bir araya gelerek ibadet ettiği en kutsal mekanlardan olan camilerin her daim düzenli ve temiz olması oldukça mühim. Avrupa’nın en büyük dini ürün pazarı Minber, Avrupa’daki camilerin ihtiyaçlarını karşılayacak pek çok ürün çeşidini de en uygun fiyatlarla sunuyor. Cami hasırları ve minber perdeleri gibi genel ihtiyaçların yanı sıra mihrab üstü yazılarından ve cami kokusu çeşitlerinden oluşan cami aksesuarları kategorisi, camilerin olduğu kadar imam ve müezzinlerin de tüm ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor.

Fransa'da verilen demeçler İslam karşıtlığının yasalaşma sürecine girmesine zemin hazırlıyor
Önceki Fransa'da verilen demeçler İslam karşıtlığının yasalaşma sürecine girmesine zemin hazırlıyor
DİTİB Genel Başkanı Kuzey:
Sonraki DİTİB Genel Başkanı Kuzey: "İmam eğitimini dini cemaatler organize etmelidir"