Asena Dortmund'da en büyük moda evini açtı

Asena Dortmund'da en büyük moda evini açtı

Asena ve Hasan Dere çiftinin, Dortmund’un en işlek caddesi olan Schützenstr.148 de gelinlik, nişanlık, abiye özel dikim ve moda evi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Dortmund’un en büyük moda evinin açılışına Türkiye’nin Essen Başkansolosu Sezai Tolga Şimşir ile sanat dünyasının tanınmış simaları katıldı. 

Geniş bir model yelpazesine sahip mağzayı gezen ziyaretçiler, hayırlı olması temennisinde bulundu. Mağza sahibi Asena, açılışa katılımlarından dolayı misafirlerine teşekkür etti.

Açılış öncesi konuşan Asena Dere, "Artık evlenecek olan çiftler büyük paralar harcayarak Türkiye’ye giderek, nişan ve düğün alışverişinden kurtarmak için Türkiyemizi vatandaşlarımızın ayağına getirdik” dedi.

Geniş bir model yelpazesine sahip olduklarını belirten Asena, “Çevremde birçok tanıdığım düğün öncesi alışveriş stresinden kaynaklanan uçak bileti, geliş gidiş masrafı, artı konaklama masrafı gibi sorunları yaşamacaklar, bir araba mesafesinde olan mağazamıza gelip sorunsuz bir şekilde istedikleri gelinlikleri seçme imkanına sahip olacaklar” diye konuştu. 

Asena ve Hasan Dere çiftinin mağzası, T.C. Essen Başkonsolosu Sezai Tolga Şimşir, özel davetli olarak Türkiye’den gelen ünlü sanatçı Gülben Ergen, Emre Altuğ ve sunucu Özlem Yıldız ile birlikte kurdele kesilerek açıldı. 

Asana ve Hasan Dere çifti açılışa yoğun ilgiden dolayı bi hayli keyfli ve heycanlı oldukları gözden kaçmadı. Çift daha sonra davetlilerden gelen tebrikleri tek tek kabul etti.

Bakanı Çavuşoğlu NATO toplantısında iki ülkenin terör örgütüne desteğini üye ülkelere anlattı
Önceki Bakanı Çavuşoğlu NATO toplantısında iki ülkenin terör örgütüne desteğini üye ülkelere anlattı
Köln Başkonsolosu Kaya'dan “Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş” kampanyasına destek
Sonraki Köln Başkonsolosu Kaya'dan “Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş” kampanyasına destek