Almanya Hamm Büyükşehir Belediye Başkanı Herter Komşularını ihmal etmiyor

Almanya Hamm Büyükşehir Belediye Başkanı Herter Komşularını ihmal etmiyor

Hamm Bockum Hövel semtinden Erol Eravşar’a ait bahçe evini ziyaret eden Herter ‘’Komşuluk ilişkilerimizi korumalıyız ve geliştirmeliyiz’’ dedi.

Bölgede yaşayanların sorunlarını dinleyen Marc Herter’in ziyaretinden menun kalan semt sakinleri ’’Belediye başkanının bizi ziyaret etmesi ve sorunlarımıza çare araması bizleri sevindirdi’’ dediler.

Uyumu Konuşmak yerine şehrimizi konuşalım

Ziyarete ev sahipliği yapan Erol Eravşar ise şöyle dedi. ’’Ben bu şehirde doğdum, okula gittim, meslek yaptım, işyeri açtım ve hayatıma burada devam ediyorum, kızım burada doğdu ve burada okula gidiyor. Biz bu şehrin bir parçasıyız, sorunlarımız ortak. Artık uyum konusunu konuşmak boşunadır, burada doğup büyüyen birisi uyum konusunda değil, şehri nasıl güzelleştirip, gelecek nesillerimiz için yaşanır hale getirebilirizin çaresine bakmalıyız. Bu şehirde doğup büyüyen çocuklarımızın eğitimi, gençlerimizin meslek yapma imkanları bizim gündemimizde olmalı. Biz bugün Belediye başkanımızın bize yaptığı ziyaretten son derece memnun kaldık, başkanımızı yine bakliyoruz’’ dedi.

YTB'den dünyanın en kapsamlı burs programının sonuçları açıklandı
Önceki YTB'den dünyanın en kapsamlı burs programının sonuçları açıklandı
Başbakan Weil, Müslümanların topluma katkılarından memnuniyet duyduklarını ifade etti
Sonraki Başbakan Weil, Müslümanların topluma katkılarından memnuniyet duyduklarını ifade etti