Almanya’dan gelen ölüm haberi Batı Trakya’yı bu sabah derinden üzdü

Almanya’dan gelen ölüm haberi Batı Trakya’yı bu sabah derinden üzdü
Almanya’dan gelen ölüm haberi Batı Trakya’yı bu sabah derinden üzdü

Avrupa’nın en geri kalmış ve fakir bölgelerinden biri olan Yunanistan’ın Batı Trakya bölgesindeki ekonomik koşulların her geçen gün daha da zorlaştığı bir dönemde, geçimini sağlamak üzere çareyi Almanya, Hollanda gibi ülkelerde arayan gençler her geçen gün Batı Trakya bölgesini terk ediyor. Dolayısıyla da hızlı bir şekilde Batı Trakya ciddi anlamda genç göçü vermeye devam ediyor.

Ancak bir yandan göç acısı çeken aileler, bazen de iş kazasıyla meydana gelen ölüm haberleriyle de gözyaşı dökerek sarsılıyor. Böyle bir kaza ve akabinde iki gencin ölüm haberi Batı Trakya’yı bu sabah derinden üzdü.

Bu sabah Almanya’nın Aschaffenburg bölgesinde meydana gelen iş kazasında malesef biri 34 diğeri de 22 yaşında iki genç trenin altında kalarak feci şekilde can verdikleri belirtiliyor. İki gencin tren yolundaki raylara bakım onarım yaptıkları belirtiliyor.

Alman Bild gazetesinin haberine göre kaza sonrasında olay yerine ilk yardımın gelmesinde oldukça geç kalındığı, ilk doktorun geldiğinde de durumun artık iki genç için geç olduğu ifade ediliyor.

Gençlerden birinin İskeçeli, diğerinin ise Yassıköylü olduğu belirtiliyor. Aslen İskeçe bölgesi İsice köyünden olan ve ailesiyle İskeçe’de ikamet eden Gökhan Küllü ile Yassıköy’de yaşayan Alpay Hazım’ın 1 Eylül 2020 Salı sabahı meydana gelen iş kazasında hayatlarını kaybettiler.

İskeçeli Gökhan Küllü’nün 34 yaşında evli ve bir kız babası olduğu belirtilirken, Yassıköylü Alpay Hazım’ın ise 22 yaşında ve bekar olduğu ifade ediliyor.

YTB Yurt dışında hukuk eğitimi alan gençleri burslandırıyor
Önceki YTB Yurt dışında hukuk eğitimi alan gençleri burslandırıyor
Türkoğlu Grubu: Avrupa'nın inşaat, sigorta ve taşımacılık sektöründe öncü ismi
Sonraki Türkoğlu Grubu: Avrupa'nın inşaat, sigorta ve taşımacılık sektöründe öncü ismi