Ahmet İbram ve Cihan İmamoğlu, eyalet meclisine tekrar aday

Ahmet İbram ve Cihan İmamoğlu, eyalet meclisine tekrar aday

Doğu Makedonya - Trakya Eyaleti Başkan Danışmanı Ahmet İbram ve Cihan İmamoğlu, gelecek seçimlerde yeniden eyalet meclis üyesi adayı olacaklarını açıkladılar. 

Ahmet İbram ve Cihan İmamoğlu, gelecek yıl yapılacak eyalet seçimlerde Eyalet Başkanı Hristos Metios’un listesinden aday olacaklarını duyurdular. 



Ahmet İbram sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, "2023 yılı Eyalet seçimlerinde, Doğu Makedonya ve Trakya Eyalet Başkanı Hristos Metios'un listesinde Rodop Bölge Meclis Üyesi adayı olacağımı ilan ediyorum. Bugüne kadar beni Ekonomi, İdare ve Şeffaflıktan Sorumlu Eyalet Başkan Yardımcılığı ve Spordan Sorumlu Başkan Danışmanlığı görevleriyle onurlandırıp bölge halkımıza hizmet verme imkanı sunan Eyalet Başkanı sayın Metios’a teşekkür ediyorum. İş birliğimiz her zaman çok iyi olmuştur ve bundan sonra da bölgemiz için böyle olmaya devam edecektir.” ifadelerini kullandı. 

Cihan İmamoğlu da sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı: “Tüm hemşerilerime önemli alanlarda hizmet etme konusundaki sürekli çabalarım çerçevesinde ve bugüne kadar hayata geçirdiğimiz projelerin yanı sıra yakın gelecek için planladıklarımızla ilgili yüksek bir sorumluluk ve görev bilinciyle 2023 yılındaki eyalet seçimlerinde sn. Hristos Metios önderliğindeki Yeni Bölgesel Yeniden Doğuş Listesi'nden aday olacağımı ilan ediyorum.”

Başkonsolos Ünal Türk basının sorularını yanıtladı
Önceki Başkonsolos Ünal Türk basının sorularını yanıtladı
Hamburg Başkonsolosu Kara, kurban vekaletini DİTİB’e yaptı
Sonraki Hamburg Başkonsolosu Kara, kurban vekaletini DİTİB’e yaptı