5-15 yaş Kuran Kursu öğrencileri 5100 fidan bağışladı

5-15 yaş Kuran Kursu öğrencileri 5100 fidan bağışladı
5-15 yaş Kuran Kursu öğrencileri 5100 fidan bağışladı

Wächtersbach DİTİB Merkez Camii’nde hafta sonu kurslara devam eden 5-15 yaş Kuran Kursu öğrencileri ve cemaati “Yanan Ormanlar Yeşile Dönüyor” Orman Genel Müdürlüğü’nün kampanyasına 5100 adet fidan bağışladı.

Yaşları küçük ancak yürekleri kocaman öğrencilerin vermiş olduğu bu desteği çok anlamlı bulduklarını belirten Wächtersbach DİTİB Merkez Camii dernek başkanı Hakan Akbulut, “Türkiye’nin birçok noktasında çıkan orman yangınları sonrasında maalesef nefes kaynağı binlerce ağaç kül oldu. Ormanların yeniden yeşile bürünmesi, kaybedilen ağaçların yerine yenilerini dikerek gelecek nesillere daha yeşil bir doğa bırakabilmek için 5-15 yaş Kuran kursu öğrencilerimizle, cemaatimizle bir kampanya başlattık. Kampanyaya 5100 fidan bağışında bulunduk” diye konuştu.

Minik yüreklerin böylesi bir kampanya içerisinde olmasından dolayı ayrıca mutlu olduklarını ifade eden Akbulut, “Yavrularımız yapmış oldukları bağışlarla gelecek nesiller adına ümitvar oluyoruz. Allah çocuklarımızdan, onların velilerinden ve cemaatimizden razı olsun” şeklinde konuştu.

Ercüment Aydın / Köln

Saraybosna'daki Başçarşı Camisi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı törenle yeniden ibadete açıldı
Önceki Saraybosna'daki Başçarşı Camisi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı törenle yeniden ibadete açıldı
Berlin Büyükelçisi Şen, Solingen'deki yangında yaşamını yitirenlerin yakınlarını ziyaret etti
Sonraki Berlin Büyükelçisi Şen, Solingen'deki yangında yaşamını yitirenlerin yakınlarını ziyaret etti