2020 Yılı "DİTİB Çocuk ve Aile Takvimi" hazır

2020 Yılı "DİTİB Çocuk ve Aile Takvimi" hazır

Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) tarafından 2010 yılından bu yana her yıl çocuklar için özel olarak hazırlanan DİTİB Çocuk ve Aile Takvimi, yeni formatıyla ailelerle buluşuyor.

9 yıldır özel bir tasarımla yayına hazırlanan DİTİB Çocuk ve Aile Takvimi, bu yıl da çocukların hayal dünyalarına uygun çizimlerle desteklendi.

Her ay farklı bir temayı konu edinen takvimde, yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’den ayetler ve Hz. Muhammed (s.a.v.)’in kıymetli öğütlerinden hadisler bulunuyor. Yıl boyunca evlerin duvarlarını süsleyecek olan bu çalışmanın; başta çocuklar olmak üzere, ebeveynler ve eğitimciler tarafından büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da çocukların seveceği ve odalarını süsleyeceği 2020 DİTİB Çocuk ve Aile Takvimi’nin özenle hazırlandığını ifade eden DİTİB Genel Başkanı Kazım Türkmen, “DİTİB olarak, şimdiye kadar DİTİB Çocuk Takvimi ismiyle hazırladığımız çalışmayı bu sene aile takvimi (Familienplaner) şeklinde düzenledik. Takvimi kullanan aileler hem dini veya sosyal sorumluluk ile ilgili konular hakkında bilgi sahibi olabilecek, hem de tüm aile olarak önemli görüşme ve işlerini, unutmamak için takvimde öngörülen kutucuklara yazabilecekler. Ayrıca DİTİB Çocuk ve Aile takvimimizde tüm metinler çocuklar tarafından kolay anlaşılacak tarzda hazırlanmıştır. Bu takvimin hem çocuklarımıza hem de aile ve arkadaşlarına fayda getirmesini temenni ediyor, hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

DİTİB Verlag tarafından kuşe kağıt üzerine baskısı yapılan DİTİB Çocuk ve Aile Takvimi’ne, DİTİB camilerinden veya www.zsu-shop.de adresinden ulaşılabilecektir.

Ercüment Aydın / Köln

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İslam bize göre değil, biz İslam'a göre hareket edeceğiz
Önceki Cumhurbaşkanı Erdoğan: İslam bize göre değil, biz İslam'a göre hareket edeceğiz
Batı Trakya'dan başlayan fırtınalı hayat
Sonraki Batı Trakya'dan başlayan fırtınalı hayat